buna seara,am avut un credit facut la o banca in valoare de 1500 de euro,pentru rezolvarea unei probleme de sanatate ,din pacate nu am reusit sa mai platesc ratele,acum mi s-a pus o poprire pe salar,intrebarea mea este:se poate negocia o rata lunara cu executorul judecatoresc care a emis poprirea?sau este un lucru cert faptul ca trebuie sa mi se opreasca 30% din salar?mentionez ca am salarul de 850 de ron fix fara alte bonusuri,de aici transportul lunar 100 de lei,platesc chirie 550 de lei,in afara de facturi si alte utilitati,nu imi raman bani nici pentru tratament nici pentru mancare,iar datoriile la utilitati se aduna luna de luna...sunt in imposibilitate de plata la banca..abia ma descurc luna de luna si nu am posibilitatea sa mai lucrez daca mi se opreste 30% din salar ,pentru ca nu as mai avea bani de chirie si nu am alta posibilitate.Multumesc :((
Multumesc pentru raspuns,dar m-ai exista o posibilitate de reesalonare a datoriei daca a intrat un executor judecatoresc si daca banii din popriri intra direct in contul Dl.Executor?din cate am inteles banca a reziliat contractulsi de aici s-a ajuns la executor..multumesc
Nu exista, trebuia sa va intelegeti pana sa ajungeti la executare, era in intersul dvs ca penalitatile sa nu se adauge la tot creditul si sa platiti si cheltuieli de executare.
Poprirea o puteti reduce doar facand contestatie la executare.
Cuantum poprire
clearwater
Buna ziua..! AM nevoie de un sfat care ma depaseste.Am mai multe datorii care stau in felul urmator:banca opreste 760 din salariu de 1500 dar fara executie ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu
Micky87
Am nevoie de o solutie de la cineva specializat sau care stie ce ar trebui sa fac?
Nu stiu ce sa fac ce solutie sa gasesc, am facut un credit in 2008 la banca ... (vezi toată discuția)