avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am dat cardul si pinul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am dat cardul si pinul

Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine cu o intrebare am imprumutat azi pe o persoana cu bani dar iam dat cardul si pinul sa scoata din contul meu.Persoana respectiva sa dus la bancomat si a scos suma de bani.In cazul in care nu imi da bani pot sa recuperez bani inapoi de la scea persoana sau eu stiu decla banca ca inseamn inselaciune. VA ROG ajutatima cu un raspuns cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:49, 8 Ianuarie 2015
mare greseala, ce martori sau probe aveti, din care sa rezulte ca nu s-a dus cu consimtamantul dvs sa va aduca niste bani de la bancomat, mai ales ca i-ati dat si cardul si pinul lui. ce dovezi aveti ca l-ati imprumutat? puneti-l pe respectivul/respectiva sa scrie o chitanta prin care sa recunoasca ca a primit cu imprumut de la dvs suma x...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelăciune, abuz de încredere sau nimic ContSters345410 ContSters345410 Bună, am nevoie de sfatul vostru. Am împrumutat o persoană cu bani și nu pot să-i mai scot de la el. Este exact un an de zile când l-am împrumutat, am ... (vezi toată discuția)
Acuzatii grave aduse de catre familie angelogto99 angelogto99 Buna ziua. Scriu pe acest forum deoarece prietenei mele i se aduc acuzatii din punctul meu de vedere grave. Pe scurt . Ea a fost imputernicita de bunica pe ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii dati cu imprumut? silvia_cristi silvia_cristi am imprumutat pe cineva de multi bani si acum zice ca nu are de unde sa mi dea. chitanta la mana nu am facut ca am avut incredere. toata familia lor stie cati ... (vezi toată discuția)