avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare plata drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare plata drepturi salariale

Buna ziua!

Chiar daca vi se pare iesit din comun, drepturile salariale restante mi-au fost suspendate pur si simplu la dorinta, cred verbala, Administratorului Special care inca nu a propus adunarii creditorilor nici un plan de reorganizare.
Faca o notificare, fara nici o cercetare administrativa ori disciplinara, fara concluziile vre-unei comisii fara NIMIC, angajata din biroul de personal care se ocupa de parti a "suspendat plata", doar mie, la cererea administratorului special.
Stiu ca este ilegal, ce pot face?
Cum trebuie sa incep aceasta lupta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:01, 9 Ianuarie 2015
Suspendarea drepturilor salariale nu poate fi posibila decat in situatia in care raportul de munca este suspendat.

In acest caz, ati primit vreo decizie de suspendare a c.i.m.?
nu
Este doar vointa exprimata verbal a Administratorului Special si dusa la indeplinire de persoana care se ocupa de salarii.
Ultima modificare: Vineri, 9 Ianuarie 2015
catalin_next, utilizator
In acest caz, sesizati ITM-ul pentru neplata salariului si/sau promovati o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii ma_ria ma_ria am contractul de munca suspendat si angajatorul refuza sa imi plateasca banii din 2012 din perioada de activitate. In ce conditii imi pot recupera banii? ... (vezi toată discuția)
Contestarea planului de reorganizare?! corstef corstef Buna ziua Cand poate fi contestat un plan de reorganizare tinand cont ca noi ca si creditor din categoria \"alti creditori\" nu am fost convocati la sedinta ... (vezi toată discuția)
Insolventa si datoriile curente alexmartinescu alexmartinescu buna seara .cum poate actiona un salariat in cazul in care societatea nu plateste la zi salariile dupa intrarea in insolventa. datoriile din planul de ... (vezi toată discuția)