avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Apel pentru atacarea constitutionalitatii ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Apel pentru atacarea constitutionalitatii L60/1991(rep2004) si schimbarea ei

[APEL] Caut avocati si juristi care sa ma ajute sa dau de pamant o data pentru totdeauna cu legea 60/1991 (rep 2004) a Adunarilor Publice.
Vreau sa deschid proces pt ce s-a intamplat ieri si vreau sa si atac constitutionalitatea legii. Ea a mai fost atacata, nu o luam de la zero, dar vreau sa mergem pana sus cu totul, sa o schimbam. Avem deja un proiect de lege mult imbunatatita la care au lucrat multi oameni de la diferite ONGuri.
Legea 60 este de o importanta CAPITALA pentru societatea civila, pentru lupta impotriva nedreptatilor si a sosit timpul sa ne ocupam de ea.
Va avertizez ca acest proces va dura cam 1 an si nu va fi lipsit de presiuni :)
Fac astfel un apel catre avocatii care sunt, sub robe, romani indignati, romani liberi, romani curajosi.

Date de contact: Alexandru Alexe, tel 0726 844 256, email attrexx@gmail.com

Detalii despre ce s-a intamplat ieri:
• aici: [ link extern ] /
• aici: [ link extern ]

Si detalii despre context aici:
• Hotnews: [ link extern ]
• APADOR-CH: [ link extern ] /
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:15, 9 Ianuarie 2015
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire cetatenie romana dupa renuntarea voluntara la aceasta suciuteo suciuteo Buna ziua, Ma numesc Teodora Suciu si cu respect apelez a expertiza dvs. juridica pentru urmatoarea situatie: In prezent locuiesc in Seul iar o prietena ... (vezi toată discuția)
Licentiata in drept si master dana27 dana27 Sunt aboslventa a facultatii de drept(4ani) si master(1an) in drept administrativ si statutul functionarului public, asi dori sa stiu ca ce pot sa lucrez in ... (vezi toată discuția)
Caut avocat la cedo darisdinu darisdinu vreau sa imi angajez un avocat la cedo pentru un caz penal . am fost condamnat la 3 ani inchisoarepentru un furt fara sa fiu vinovat cu nimic ,de judecatoria ... (vezi toată discuția)