avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita dupa accident fara RCA?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita dupa accident fara RCA?

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns!
Tatal meu a facut un accident si este vinovat si fara RCA(expirase de 4 zile).
Dauna masinii este 13000-15000 euro.Firma de CASCO a celuilalt sofer o sa apeleze la un executor.Intrebarea mea este daca o sa vrea executarea silita pentru bunurile tatalui meu,sau ar fi de acord cu rate de cateva sute de lei,maxim 500 lei pe luna timp de ... sau poprire... este neaparat sa atenteze la bunuri(teren,casa).Care este procedura?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:10, 9 Ianuarie 2015
Orice Își dorește să recupereze creanța cât mai repede. Pot executa orice bun, simultan sau succesiv. Dacă nu le faceți o ofertă decentă, mi-e teamă că vor refuza să incaseze creanța in 11 ani, cum doriți dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie tribunal pentru despagubire dupa accident auto. florin_fpo florin_fpo Am avut un accident in urma cu un an in urma caruia am fost declarat vinovat de catre agentul constatator al politiei rutiere. Am primit o amenda si am dat ... (vezi toată discuția)
In urma unui accident sunt nevoit sa platesc si bunurile din masina? popclaudia19 popclaudia19 tatal meu a facut un accident . sia dat asigurarea celuilalt sasi repare masina ,acesta avea pasageri luati de la ocazie.unul din ei a avut un laptop si sa ... (vezi toată discuția)
Rata daunei la asigurari casco tig tig RATA DAUNEI LA ASIGURARI CASCO Buna ziua, Autoturismul personal a fost accidentat de un TIR ,VINA CONSTATATA de politie este a celuilalt conducator ... (vezi toată discuția)