avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Sunt administratorul unei firme care a girat o alta fima cu o cladire. Firma respectiva este in poces cu asigurarile in urma unui incendiu, dar problema este ca pentru firma mea avenit instiintare de executare silita .Termenul licitatiei va fi peste o luna dar nu stim cat va dura procesul lor cu asigurarea. Va rugam sa ne ajutati cu un raspuns. Putem cere amanarea executarii pana la finalizarea procesului cu asigurarea? va multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 13:34, 9 Ianuarie 2015
In primul rand. trebuie formulata o contestatie la executare silita, in cadrul careia se poate formula cerere de suspendare a executarii silite, pana la solutionarea contestatiei la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Nina1 Nina1 Acum doi ani am semnat contractul de ipoteca pentru imobil in favoarea bancii. Contractul de imprumut a fost semnat numai de sotul la vremea respectiva. Intre ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita cu adjudecatar danichirila danichirila Daca ma poate lamuri cineva cat poate sa dureze aprox. o contestatie la executare silita ,chiar si in faza in care s-a produs si publicatia de vanzare cu ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita ciprianmon ciprianmon Am primit instiintare privind admiterea cerererii de executare silita depusa de o firma careia ii datorez bani;mentionez ca doresc sa achit firmei suma ... (vezi toată discuția)