avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... diferenta pret facura si contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

diferenta pret facura si contract vanzare-cumparare

am cumparat un apartament, platit o parte cu credit ipotecar. Intre valoarea facturata si cea din contractul de vanzare cumparare incheiat la notar este diferenta, fiind facturata doar valoarea creditului ipotecar. Constructorul nu vrea sa emita alta facura pe diferenta de bani .Ce sfaturi imi dati?
Cel mai recent răspuns: lauricu , utilizator 18:26, 6 Iunie 2009
Cand si cum i-ati platit diferenta dintre valoarea inscrisa in contract si valoarea facturata ?
In primul rand, contructorul trebuie sa emita facturi pentru toata suma primita si nu doar pentru o parte din suma.
Nu ati spus daca in contract se mentioneaza ca ati achitat intreaga suma.....daca este mentionat acest fapt (adica achitarea sumei), aveti posibilitatea sa va adresati organelor financiare (garda financiara ) si sa le prezentati situatia; ne putem afla in fata unui caz de evaziune fiscala.....
am platit intreada suma specificata in contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la cumparare constructie noua liliana69 liliana69 Am si eu urmatoarea problema la care va rog sa-mi dati un sfat: Daca precontractul de vanzare cumparare pentru un apartament nou a fost incheiat in ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva din cumpararea unui apartament. Ciprian Sucala Ciprian Sucala Buna ziua. Ma numesc Ciprian si as dori sa ma indrumati daca este posibil , in rezolvarea urmatoarei probleme: Anul trecut am achizitionat un apartament ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o promisiune bilaterala de vanzare in calitate ... Torx Torx Buna ziua, Am o promisiune bilaterala de vanzare in calitate de vanzator in care este stipulat pretul vanzarii \"X\" EUR in echivalent lei la cursul BNR din ... (vezi toată discuția)