avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fapta de coruptie cercetata de politia municipala ? ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fapta de coruptie cercetata de politia municipala ? Sau de D.N.A ?

Intru-un caz de coruptie cu fonduri APIA mai precis de primirea de fonduri europene cu ajutorul unor declaratii pe propria raspundere neadevarate si supervizate de organele primariei. Sa facut reclamatie la politie,politia cat si parchetul dintr-o localitate nu isi declina si nu si-a declinat-o pana acum catre D.N.A desii stiu bine acest fapt.Vor sa impinga dosarul catre instantele civile. Ce institutie poate fii sesizata in acest sens ?
Cel mai recent răspuns: petricam , utilizator 16:09, 7 Septembrie 2019
Daca sunt agenti de politie exista si DGA.
Sesizati ce organ doriti dvs...
Daca functionarii nu au primit foloase nu e nici o infractiune de coruptie.
Daca e vorba de foloase primite de functionari sa inchida ochii, in ceea ce priveste fondurile europene, competent e DNA.
Daca cei de la politie nu declina dosarul faceti aceeasi plangere la DNA
banii Apia vin de la UE si sunt verificati de OLAF :)
[ link extern ]

Astfel de spete sunt investigate si dupa 5 ani :)
Nu va lasati pacaliti de smecherii din Romania!
Sanatate!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Septembrie 2019
petricam, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii ofiter de politie la constatarea unei fapte de coruptie- atributii procuror judecatorie la constatarea unei fapte de coruptie telecomanda telecomanda Care sunt atributiile unui ofiter politist din cadrul unei politii municipale atunci cand constata ca intr-un simplu dosar de tulburare de posesie teren ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva poltistului si procurorului de caz,pentru abuz in serviciu cornaca cornaca In anul 2014 am depus o plngere penala pentru Tulburare de posesie si abuz in serviciu impotriva a doi fermieri cat si impotriva reprezentantilor unei ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie? cristina1712ct cristina1712ct Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema. Am un teren agricol pe care vreau sa il folosesc pentru a accesa fonduri nerambursabile, dar cineva si-a pus o ... (vezi toată discuția)