avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie,daca lucrez doua ore pe zi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie,daca lucrez doua ore pe zi

Buna,as dori sa aflu daca as putea sa ma angajez la 2 ore pe zi urmand ca eu in iunie 2015 sa nasc pana acum am lucrat cu norma intreaga si a expirat contractul ,am lucrat perioada mai -decembrie 2014 si am inteles ca trebuie sa ai 12 luini lucrate in momentul cand nasti,intrebarea mea este voi primi indemnizatia de crestere copil daca eu voi figura angajata la 2 ore pe zi,10 pe saptamana,40 intr-o luna?va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 10 Ianuarie 2015

Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de durata timpului de munca , norma intreaga sau timp partial.

In speta, incheierea unui c.i.m. cu timp partial va da posibilitatea sa beneficiati de indemnizatia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere copil pentru angajatii care au contract de munca part time sau munca fractionata Kosem1 Kosem1 Buna ziua, Sunt gravida iar in luna august urmeaza sa nasc. Am inceput sa ma interesez despre indemnizatia de crestere copil si ma intereseaza daca in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Georgiana1188 Georgiana1188 Buna seara! Am o mare nelamurire cu privire la indemnizatia pentru cresterea copilului. Urmeaza sa nasc in luna iunie 2015. Lucrez in domeniul educational- ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului Elis91 Elis91 Buna seara, sunt o graviduta care urmeaza sa nasca in a doua jumatate a lunii iunie 2019 si ma aflu intr-o situatie nu prea placuta, mentionez ca in momentul ... (vezi toată discuția)