avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Postarea unui filmulet cu farse fara acord
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Postarea unui filmulet cu farse fara acord

Buna ziua,as dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a da in judecata un post de televiziune care a postat la o emisiune de divertisment(farse cu camera ascunsa) un filmulet cu mine si sotul meu fara acord nostru verbal sau scris.Acest lucru s-a intamplat aproximativ 5 ani eu si sotul meu aflandu-ne la cumparaturi.Am aflat recent de la diverse persoane despre postarea respectiva.Va rog sa imi spuneti cum as putea proceda avand in vedere ca nu am in posesie filmuletul stiu doar ziua si ora cand a fost ultima emisiune cu filmuletul de care vorbesc.Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
serbanc, utilizator
Cel mai recent răspuns: serbanc , utilizator 13:18, 16 Ianuarie 2015
art 70 si urm. c civ., Filmuletul poate fi cerut prin instanta. fiind un caz mai complicat, va recomand sa consultati un avocat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
Marian Bucur, Avocat
Spuneti-mi privind daunele morale exista o valoare maxima avand in vedere problema de mai sus si faptul ca nu sunt o persoana publica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale de la un minor de 13 ani crissclaudia crissclaudia Am un baietel de13ani, la un liceu din oras, iar o persoana cu identitate falsa a postat o pagina despre o profesoarade franceza din liceul respectiv, ca ... (vezi toată discuția)
Este legal ? lemonik lemonik Buna ziua. Doresc sa stiu daca este legal ca un cetatean oarecare sa ma inregistreze, de exemplu cu un telefon mobil, declarand diverse lucruri, vorbesc ... (vezi toată discuția)
Violarea intimitatii UltraMaster UltraMaster Buna seara, Recent mi-a fost violata intimitatea prin furtul de pe cardul telefonului a unor date cu caracter personal. Ulterior a fost postat pe Youtube un ... (vezi toată discuția)