avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de cesiune a drepturilor patrimoniale de autor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de cesiune a drepturilor patrimoniale de autor

Buna ziua,
Am semnat un contract de cesiune a drepturilor patrimoniale de autor ( Videochat ) contractul este semnat cu o firma americana
In contract este pe o perioada determinata de 5 ani, de la semnarea lui si la incetarea contractului am intampinat aceasta problema.
Mi sa spus ca 5 ani numai am voie sa lucrez in domeniul daca plec de la ei, adica ma tin legat de ei cu forta ?
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 11 Ianuarie 2015
alexandru13cozzmin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 12 Ianuarie 2015
Pe langa contracul de cesiune am semnat si un contrat de munca iar venitul este de 100 Ron pe luna . Clar venitul meu lunar nu este 100 ron , venitul meu este cam 1000-1500$ luna . in caz ca ar castiga ei ultimele 12 luni ce inseamna ? venitul din contract sau venitul real care nu este specificat ?
Fiind un contract civil , verificati prevederile acestuia cu privire la modul de incetare . Demisia nu este incidenta in cazul unui astfel de contract, ci in cazul unui contract individual de munca.

Veti castiga in instanta veniturile mentionate in contract.
Ultima modificare: Luni, 12 Ianuarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata drepturi de autor Euskadi Euskadi Am contract de drepturi de autor la o firma si nu am primit salariul de 5 luni. Recent am renuntat sa ma mai prezint la serviciu din aceasta cauza. In contract ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz krys_xndr krys_xndr Buna ziua, Sunt angajata de pe 22 iulie la o firma, si am de gand sa plec in alta parte. Intrebarea mea este: cat va trebui sa stau in preaviz, daca imi dau ... (vezi toată discuția)
Posibila clauză abuzivă contract de munca Zuza13 Zuza13 Sunt model si am semnat un contract cu o agenție.In acel contract este o clauză care spune că dacă renunț la job in mai putin de 6 luni de zile ma oblig ... (vezi toată discuția)