avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce poate sa intimpla?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce poate sa intimpla?

Buna!

Imi este retinut permisul la 90 de zile, si dupa ce se expira termenul(cateva zile de azi), am sa calatoresc cam 50KM la politia de unde pot sa-l ridic.
Ar fi bine sa merg acolo conducand masina.
Intrebarea mea este: Ce fel de pedeapsa primesc daca pot fi oprit de un politist in drum spre politie?

Multumesc raspunsurile.
Cel mai recent răspuns: Szilard96 , utilizator 22:53, 11 Ianuarie 2015
Neavand permisul de conducere, acesta fiind inca ;a politie, nu este bine sa va deplasati cu autoturismul. Riscati pedepse mai mari decat suspendarea dreptului de conducere.
Multumesc frumos raspunsul. Astfel nu deplasez cu autoturismul pana cand nu ridic permisul. Nu merita :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins cu permisul suspendat puscaemil216 puscaemil216 Buna ziua , mi-a fost suspendat permisul pentru ca am depasit pe linie continua , am primit o suspendare de 30 zile si o dovada cu drept de circulatie de 15 ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere fara permis caaty_erika caaty_erika Buna ziua! Am rugamintea de a mă sfătui în a găsi soluții pertinente pentru problema mea. Mi s-a ridicat permisul pentru 90 de zile pentru depășire ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat ACManuela ACManuela Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul pe o perioada de 90zile. Mentionez ca sunt incepator si perioada se prelungeste automat cu inca 30 zile daca nu sustin ... (vezi toată discuția)