avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces mostenire

Sora mea a murit in urma cu trei ani .Nu a avut copii cu sotul sau care are doi sau trei copii din alta casatorie.Sotul ei care n-a deschis succesiunea la timp, ne cheama la tribunal pe mine si pe o alta sora si pe inca patru copii ai altei surori a mea decedata si ea, pentru judecarea succesiunii.Eu nu pot si nici nu vreau sa merg la tribunal(am 86 de ani).Nici nu am bani sa merg la notar sa fac declaratie de renuntarea mostenirii pe care nu o doresc.
Daca nu ma prezint la tribunal ,fiind in alt oras ,se poate judeca in lipsa mea?Nu ma intereseaza mostenirea!
Ultima modificare: Duminică, 11 Ianuarie 2015
bebed, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:41, 11 Ianuarie 2015
Părțile într-un litigiu civil nu sunt obligate să se prezinte în fața instanței. Aceasta poate pronunța o hotărâre și în lipsa lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune anca.medrega anca.medrega Buna ziua, Tatal meu a murit in martie 2009, in acel moment era divortat de mama si in urma casatoriei suntem doua surori. Alti copii nu mai are. La ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire intre frati izabi izabi va rog sa ma ajutati cu o problema.Sora mea a decedat ,si am fost 4 frati,din care eu am ramas singurul supravietuitor,Toti avem copii,numai ea ,cea ... (vezi toată discuția)
Se poate emite certificat de moștenitor pe numele unei persoane decedate? simcroitoru simcroitoru Buna ziua, mama mea care este decedata, a mostenit de la fratele ei 400 de mp( fratele ei nefiind casatorit si neavand copii). mostenirea nu s a dezbatut cat a ... (vezi toată discuția)