Buna ziua tuturor! Am permisul suspendat pe o perioada de 3 luni pentru "Parasirea locului accidentului". Asta mi s-a intamplat pe 9.10.2014, dupa care am avut dovada cu drept de circulatie de pe 15.10.2014 pana pe 13.11.2014. De atunci sunt pieton. Cazul nu s-a solutionat nici in ziua de astazi. Este prima mea abatere si imi doresc sa pot da examenul pentru redobandirea permisului, dar nu am cum deoarece cazul nu este solutionat. Intrebarea mea este: Daca nu se solutioneaza cazul dupa ispasirea pedepsei de 3 luni, eu voi fi pieton pentru inca nu stiu cate zile, pana la solutionare? Multumesc anticipat.
Da, stiu ca raspunsurile mele sunt contradictorii. Probabil mi-a fost data dovada datorita faptului ca erau ultimele zile de munca a procurorului ce mi-a dat-o, acesta a iesit la pensie... altceva nu stiu ce sa spun.
Caz cercetare auto
Ishababa
Salut, pe data de 10 martie am atins o femeie pe o trecere de pietoni intre blocuri, m-am dat jos la ea am vazut ca s-a ridicat repede nu avea nicio problema, ... (vezi toată discuția)