avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Precontract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Precontract de munca

Buna ziua. Este legala incheierea unui precontract individual de munca, urmand a fi incheiat, ulterior, normal, un CIM ? Daca da, ce prevedere legala il reglementeaza ? Ce poate urmari o companie prin incheierea unui astfel de precontract ?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 12 Ianuarie 2015
Nu exista reglementata situatia incheierii unui antecontract de munca.

Se poate incheia direct c.i.m. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. astazi am fost la un interviu pentru un post de manager, ... Bogda944 Bogda944 Buna seara. Astazi am fost la un interviu pentru un post de manager, iar firma respectiva m-a acceptat. Mi s-a dat sa semnez un precontract in care era ... (vezi toată discuția)
Cim ca lucrator desemnat pe linia ssm la angajatori diferiti florinb20 florinb20 Buna ziua, am o intrebare Este legal sa ai mai multe CIM ca lucrator desemnat pe linia SSM la angajatori diferiti? Adica sa te ocupi se Securitatea si ... (vezi toată discuția)
Se poate incheia precontract cim???? OANA GORAN OANA GORAN am urmatoarea problema: vrem sa angajam o persoana in functie de conducere, va veni sa semneze acceptarea ofertei de angajare dar vrem sa-l obligam intr-un fel ... (vezi toată discuția)