avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Anulare cod tva anaf
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Anulare cod tva anaf

cum procedez la anularea din oficiu a inregistrarii tva in ultimul decont depus in septembrie am suma de recuperat. ce trebuie sa fac cu acel tva de recuperat,ce mai trebuie sa depun eu la Anaf anularea este din noi 2014.
Cel mai recent răspuns: birta , utilizator 16:28, 13 Ianuarie 2015
birta a scris:

cum procedez la anularea din oficiu a inregistrarii tva in ultimul decont depus in septembrie am suma de recuperat. ce trebuie sa fac cu acel tva de recuperat,ce mai trebuie sa depun eu la Anaf anularea este din noi 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva colectat in luna anterioara anularii inregistrarii in scopuri de tva (raportare trimestriala) OPTIXREY OPTIXREY Buna ziua ! Pentru o societate s-a anulat codul de TVA din data de 01.02.2014, conform prevederilor art.153 alin.(9) lit.d) din Legea nr.571/2003 privind Codul ... (vezi toată discuția)
Iesire platitor tva tampau gabriela tampau gabriela SC a avut codul de tva anulat din oficiu din 01.10.2012( motivul fiind depunerea a 2 declaratii trimestriale cu 0 ) . Din 01.01.2013 s-a facut cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Se contabilizeaza ajustarea baza tva la firma aflata in inactivitate temporara? szani szani buna ziua as vrea sa stiu daca se contabilizeza suma rezultata din ajustarea bazei de TVA deduse pentru marfuri privind anularea ,din oficiu, a inregistrarii ... (vezi toată discuția)