avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diminuare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diminuare salariu

Buna ziua, exista o posibilitate de aparare in situatia in care angajat fiind cu contract de munca pt un job part time angajatorul iti reduce sistematic si lunar retributia initiala obligandu-te la semnarea actelor adiţionale de diminuare? Scuza acestuia este nerentabilitatea firmei.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:38, 13 Ianuarie 2015
O solutie ar fi nesemnarea acelor acte aditionale.
Dacă nu semnăm suntem invitaţi să ne cerem lichidarea. de aceea am vrea ,noi angajaţii, să ştim ce drepturi avem. Din data de 9.12.2014 suntem plătiţi pt o ora lucrătoare luni-vineri deşi nu am semnat nimic, nici condică de prezenţă nici nu suntem solicitaţi să ne prezentăm la serviciu datorită schimbării sediului firmei şi nefinalizării acestei acţiuni de care, în fapt ,noi, ca angajaţi nu suntem răspunzători.
Sesizati ITM-ul si ANAF - Directia Antifrauda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata training in cazul demisiei Lylaa Lylaa Buna seara. Acum cateva luni, cand m-am angajat am fost nevoita sa semnez un act aditional in care era mentionat ca va trebui sa platesc perioada de training ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Am o nelamurire: se poate face ceva ca sa oblig angajatorul sa-mi platesca orele suplimentare lucrate in ultimii 2-3 ani? Pe contractul ... (vezi toată discuția)
In urma unei concedieri abuzive angajatorul refuza plata concediului de odihna si semnarea statelor de plata angyangy angyangy Am fost pacalita de fosta patroana sa-mi dau demisia cu acordul ambelor parti de la data de 19 octombrie ,problema este ce pe 16si 17 octombrie am fost la ... (vezi toată discuția)