avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... DOSAR DE INSOLVENTA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

DOSAR DE INSOLVENTA

Buna ziua.Sunt un fost salariat al unei societati intrate in insolventa.
Am dat in judecata pentru recuperarea drepturilor salariale societatea si am obtinut hotarire judecatoreasaca favorabila.Lichidatorii s-au tot schimbat in decursul celor 6 ani decind societatea se tot lichideaza.Am dorit sa urmaresc dosarul de insolventa pentru a vedea ce face lichidatorul in activitatea lui.Nu am putut vizualiza dosarul pentru ca nu eram parte in acest dosar.
Este legal ca salariatii sa nu fie parte in acest dosar,sau este o omisiune a lichidatorului.
Eu nu am fost multumit de activitatea lichidatorului pt ca acesta ar fi cerut inchiderea insolventei, (cu nicio recuperare salariala) cu toate ca eu stiam de ceva mijloace fixe care putea fi valorificate.Daca am un drept de exprimare inpotriva inchiderii insolventei va rog indrumati-ma si pe mine.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:29, 14 Ianuarie 2015
Este greu sa primiti o indrumare de care sa va puteti folosi prea mult in situatia dvs.
Este posibil ca sa nu existe banii din care sa fiti platiti si atunci ...de unde nu e, nici cel de sus nu cere, insa daca sunteti mai multi in situatia dvs. ar fi bine sa va uniti fortele si sa va adresati unui jurist care sa va indrume ce sa faceti concret. Asa ..cu 2-3 sfaturi gratuite luate de aici ce sa faceti dvs.? Nimic. Mai rau va zapaciti de cap. Parerea mea.

P.S. Daca creanta dvs. este consistenta si faceti parte din comitetul creditorilor puteti sa va expuneti acolo punctul de vedere, ..dar vedeti, probabil ca nici nu exista acel comitet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere de inchidere a procedurii insolventei..... ce inseamna exact hajnyci hajnyci Buna ziua! Am gasit pe site-ul Buletinul Insolventei o firma care are un debit neachitat fata de firma noastra. Vroiam sa fac o actiune in justitie pt ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii corinail77 corinail77 Mi-am dat demisia de la o societate in data de 14.06.2015 cu art.81 alin.(8), avand multe salarii restante. Doua zile mai tarziu societatea a depus actele ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa - se mai poate face executare silita? IOANA9 IOANA9 Fostul angajator are sa imi plateasca mai multe salarii restante. Ma poate ajuta un executor sa recuperez aceasta datorie daca firma se afla in insolventa, ... (vezi toată discuția)