avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu

Buna ziua,
Intre 01.06.2007si 31.07.2014 am fost angajat ca dir. administrativ la o firma din Ilfov,care in august 2010 a intrat in insolventa, iar in mai 2011 in faliment.Eu si cu alti 2 salariati am ramas la aceasta firma.In iulie 2014 am primit preaviz si am fost concediat. In anii 2012,2013si cele 7 luni din 2014 nu am luat nicio zi de concediu de odihna insa la plata salariului pe luna iulie 2014 nu am primit niciun leu pentru zilele de concediu. As vrea sa stiu ce optiuni am si ce sanse de reusita. Daca va trebui sa ma adresez unei instane , avand in vedere ca ITM-ul nu poate ancheta firmele in faliment,carei instante sa ma adresez? La Ilfov, unde are sediul firma, la Bucuresti unde are sediul Lichidarorul sau la Piatra Neamt, unde am eu domiciliul?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 13 Ianuarie 2015
Ar trebuie sa va adresati lichidatorului judiciar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa/faliment freya_sb freya_sb Buna ziua! Va rog sa imi spuneti care este diferenta(daca exista diferenta) intre procedura simplificata de insolventa si faliment. La firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Probleme serviciu anda_bebeko anda_bebeko Din data de 13 mai 2011 sunt angajata a firmei X, Bucuresti cu norma intreaga, durata timpului de lucru fiind de 8ore/zi, 40ore/saptamana; repartizarea ... (vezi toată discuția)
Angajata la o firma in insolventa CilianMelisa CilianMelisa Buna ziua . Sunt intr-o situatie destul de complicata . Sunt insarcinata si sunt angajata la o firma care este in insolventa de ceva timp . In august am primit ... (vezi toată discuția)