avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de somaj

Ma afu in una din situatile citie pe pagina dumneavoastra adica; In ultima luna am primit de la compania la care am lucrat un nr de salatii compensatorii la care s-au oprit toate contributiile sociale. Vreau sa stiu daca aceasta suma se regaseste in calculul indemnizatiei de somaj.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:13, 14 Ianuarie 2015
1. Contributia pentru somaj nu se aplica salariilor compensatorii si de aceea nu sunt luate in calculul indemnizatiei de somaj.

2. Daca vi s-a retinut contributia pentru somaj solicitati restituirea ei.

3. Cititi si pe:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de calcul a sumei indemnizatiei de concediu medical luat in timpul somajului, includerea salariilor compensatorii doinaa1 doinaa1 Buna ziua, am urmatoarea situatie. In luna ianuarie 2015 unitatea la care am lucrat si a oprit activitatea, s a facut concedierea colectiva a personalului, cu ... (vezi toată discuția)
Anexa 26 ContSters193525 ContSters193525 Imi raspundeti va rog la 2 intrebari : 1.Ce trebuie trecut la punctul B care are urmatorul continut: \\" - pentru ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj si impozitare plati compensatorii cristi1955 cristi1955 Am fost disponibilizat in data de 14 septembrie 2012, primind si plati compensatorii pentru care s-a platit de societate si mi s-a retinut, contributie pentru ... (vezi toată discuția)