avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare irevocabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare irevocabila

buna dimineata .in urma recursului s-a dat o hotarare irevocabila la Tribunal . INTREBARE -unde trebuie sa sun sau sa ma intereses daca a fost redactata Hotararea la Tribunal sau Judecatorie? Eu am vazut minuta pe portal, dar nu am primit nimic acasa . multumesc.
Cel mai recent răspuns: FRD , utilizator 21:40, 4 Februarie 2015
Asa cum vi s-a scris mai sus, ,,Trebuie să mergeți în arhiva instanței și să o solicitați''. D-voastra veti fi cel care o ,,ataseaza'' adica o depune la celalalt dosar nu instanta de judecata pentru ca instanta nu are nici interes si nici obligatie. SUCCES!
Avand in vedere ca este o hotarare irevocabila ar trebui sa mergeti la arhiva pentru a intra in posesia acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare pronuntata de instanta de apel- comunicare ContSters344547 ContSters344547 Hotararea in civil de la instanta de apel o primesc acasa sau trebuie sa ma interesez eu la arhiva. Multumesc (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa iau hotararea? ravaell ravaell Buna ziua, acum mai bine de jumatate de an, am avut un proces cu tatal meu pentru pensia alimentara, nu a mai vrut sa plateasca dupa ce am terminat liceul dar ... (vezi toată discuția)
Care este termenul maxim pentru redactarea unei hotarari judecatoresti?? cosmin2112 cosmin2112 Buna ziua! As dori sa aflu daca exista posibilitatea de a intra in posesia unei hotarari judecatoresti definitive.ultimul termen a avut loc pe data de ... (vezi toată discuția)