avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... EXPERT MLPAT Bucuresti
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

EXPERT MLPAT Bucuresti

Buna ziua

Dilema mare la inceput de an...Instanta din Constanta recurge la lista expertilor tehnici in constructii din Bucuresti pentru efectuarea unei expertize in constructii in Constanta....Instanta trimite in 2 randuri adrese catre 5 plus 5 experti care nu raspund solicitarilor de e efectua expertiza...La ultimul termen judecatorul propune: luati lista expertilor tehnici de pe site-ul ministerului , contactati expertii si vedeti care dintre ei sunt dispusi sa faca o expertiza in Constanta...nelamuriri ;
- daca ii contactam noi ca reclamanti nu se numeste expertiza extrajudiciara ?
- daca expertul este pe lista mninisterului : [ link extern ] ?

Care este dupa d-voastra solutia de iesire din aceasta situatie ?

!!! Cunoaste cinvea un expert tehnic in constructii domeniul A 1 sau A 2 dispus sa efectueze o expertiza JUDICIARA in Constanta ? !!!

Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Victor76, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:49, 31 Ianuarie 2015
BLETJ nu putea trimite decat liste cu persoane autorizate de catre MJ.
Parerile noastre pot continua, dar nu cred ca il intereseaza pe utilizatorul care a deschis aceasta discutie.
Daca doriti mai multe pareri pe aceasta tema, va propun, sa deschideti o discutie separata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate efectua o expertiza judiciara prin care se stabileste care este valoarea de consolidare a unei fundatii la imobil? TDorina TDorina Intr-un proces s-a dispus efectuarea unei expertize judiciare pentru a se stabili care este valoarea de consolidare a unei fundatii la imobil. Poate un expert ... (vezi toată discuția)
Pot sa solicit ca eu sa fiu expert consilier?? aidu aidu Trebuie ca neaparat expertii consilieri sa fie autorizati... sau pot fi orice personalitati din domeniu?? art 330 alin (5) C.pr.civ. La efectuarea ... (vezi toată discuția)
Expert contabil judiciar bodeanu-ita bodeanu-ita Un expert contabil ,desemnat de parchet la cererea procurorului, poate efectua expertize contabile judiciare la o asociatie de proprietari, daca nu este ... (vezi toată discuția)