avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum fac sa adaug alte coduri CAEN?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum fac sa adaug alte coduri CAEN?

Cum fac sa includ inca doua activitati intr-un un srl cu activitate principala 4711 am dorii sa adaugam o activitate de consultanta in domeniu de marketing online si vanzari pentru care imi trebuie un caen si accte justificative prin care am experienta ca pot oferii consultanta???
Si ar mai fii o activitate ceea de reparare si vanzare electronice second hand,* provenienta de la clienti persoane fizice (telefon, televizor, ceas etc) pentru care nu am gasit un caen.

Astept opinia Dvs? Multumesc


Apelati la un cabinet de avocatura care va va redacta actul constitutiv reactualizat cu includerea noilor coduri , si hotararea adunarii generale in care s-a completat obiectul de activitate,dupa care se va depune la registrul comertului.Nu este necesara diploma.,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen magazin mixt adriana121 adriana121 Buna ziua.Am un SRL din anul 2006,cod caen 5221(comert cu amanuntul al fructelor si legumelor proaspete) si as dori sa schimb codul caen pt magazin mixt.este ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen pfa cristivstan cristivstan Buna ziua. Sunt PFA, cod CAEN 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe si as vrea sa mai adaug ca activitati secundare ... (vezi toată discuția)
Coduri caen diverse activitati lucian2peu lucian2peu buna seara, va rog sa ma ajutati sa aflu codurile caen pentru urmatoarele activitati: - livrare la domiciliu (colete gen transport pentru produsele de pe un ... (vezi toată discuția)