avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cotizarea pentru vechime pe un an anterior
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cotizarea pentru vechime pe un an anterior

Buna ziua! As vrea sa stiu daca se mai poate cotiza pentru vechime pe un an anterior (ex. 2012 - 2013). Doar vechimea ma intereseaza, nu CAS, somaj, etc.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: airis , utilizator 15:08, 14 Ianuarie 2015
Vechimea in munca nu se plateste. Vechimea in munca constituie activitatea desfasurata in baza unui contract individual de munca (art.16 alin.4 C.mun. ) sau anumite perioada prevazute in legi speciale.

Contributiile , in afara de c.a.s.s., nu se pot plati retroactiv.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizatii retroactive GeoTom GeoTom Buna ziua, In perioada Mai 2013 - Noiembrie 2014 am lucrat, fara contract de munca, practicand terapia ABA in particular, la mai multi copii cu deficiente ... (vezi toată discuția)
Contract de munca alvld alvld Buna ziua,lucrez cu contract de munca dar nu sunt sigur ca firma isi plateste darile la buget,in acest caz perioada lucrata mi se considera vechime,am eu vreo ... (vezi toată discuția)
Pauza intre contractele de munca Dana Muresan Dana Muresan A dori sa stiu daca un contract de munca inceteaza intr-o anumita data si pana la incheierea unui nou contract de munca trec 4 zile sau chiar mai mult, eu ca ... (vezi toată discuția)