avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Taxe reclama plasata pe balcon
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Taxe reclama plasata pe balcon

Stau la et 1, iar la parter este un magazin alimentar care si montat firma pe toata lungimea balconului meu. Este normal? Vreau sa stiu, daca nu ar trebui sa plateasca pentru asta?
Cel mai recent răspuns: ContSters327136 , utilizator 17:11, 18 Ianuarie 2015
Intrati in contact cu ei ...
n-au voie s-o faca fara acordul dv si al asoc de propr si n-au voie s-o faca fara autorizatie de la primarie; poate au acordul presed / admin asoc propr (n-ar fi prima data cand aceasta categ de pers ignora vointa unui proprietar/locatar)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate balcon apartament nitu viorel nitu viorel doresc sa aflu daca sint proprietarul unui apartament cu balcon,situat la et.1 intr-un ploc cu 10 etaje(bloc numai cu apartamente proprietate personala) iar ... (vezi toată discuția)
Juridic ContSters439550 ContSters439550 Buna seara! Locuiesc la et 1, apartamentul este tip vagon, vecinul de la parter si-a costruit un balcon cit lungimea apartamentului ( 10 ml). Vecinul de la ... (vezi toată discuția)
Spațiul comun și asociația de proprietari Ramona Ioana B Ramona Ioana B As avea o întrebare in legatura cu uscătorul ce este situat la parterul blocului. Menționez ca eu stau la parter, iar acel uscătorul este singurul din ... (vezi toată discuția)