avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate balcon apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate balcon apartament

doresc sa aflu daca sint proprietarul unui apartament cu balcon,situat la et.1 intr-un ploc cu 10 etaje(bloc numai cu apartamente proprietate personala) iar la parter sint magazine,proprietarul magazinului are drept sa monteze pe fatada balconului meu reclame sau aparat de aer conditionat,fara acordul meu?Poate sa primeasca acord din partea asoc de proprietari?daca a montat aer conditionat pe fatada balconului meu fara acordul meu iar eu am instiintat prin email patronul magazinului ca intr-un anumit termen sa-l demonteze iar el nu s-a conformat ,am dreptul sa-l demontez eu?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 17:12, 23 Ianuarie 2010
nu il demontati, ca foarte usor va poate reclama pt distrugere de bunuri. incercati sa vb cu presedintele asociatiei de proprietari si apoi sa sesizati primaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare mutare unitate de aer conditionat alexc98 alexc98 Am montat pe fatada blocului o unitate de aer conditionat si am primit de la asociatie o notificare de a il muta. Unitatea nu este indreptata inspre bulevard, ... (vezi toată discuția)
Fatada a blocului - definitia si delimitarea ei Korady Korady Bunza ziua! As vrea sa ma lamuriti va rog intr-o privinta. In contractul semnat cu dezvoltatorul blocului nou in care locuiesc, se precizeaza ca locatarii nu ... (vezi toată discuția)
Aprobare asociatie montare clima boreas boreas Buna, Locuiesc intr-un bloc la etajul 1, iar in dreptul apartamentului meu este o terasa. Patronul magazinului de sub apartamentul meu a montat o clima pe ... (vezi toată discuția)