avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbat locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbat locul de munca

Cum operam schimbarea locului de munca a unui salariat in cadrul aceleiasi institutii ( publica) de la o filiala la alta.Sunt de ajuns prevederile art.41(3) Codul muncii ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:17, 15 Ianuarie 2015
In baza art.17 alin.5 C.mun. coroborat cu art.41 alin.1 si 3 C.mun. , se va incheia un act aditional de modificare a locului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de transfer RaulRazvanV RaulRazvanV Buna, Am si eu o intrebare: mama mea este asistenta medicala. Recent, a fost descoperita cu probleme de sanatate, s-a internat si cazul a fost investigat ... (vezi toată discuția)
Fisa de post goplanet goplanet http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_36820/Modificarea-fisei-de-post-necesita-incheierea-unui-act-aditional.html \\"\\" Atata timp cat nu avem un text ... (vezi toată discuția)
Decizie sau act aditional la cim Herra_ Herra_ Va rog sa-mi spuneti daca pentru schimbarea felului muncii si a salariului de incadrare este corect sa fac act aditional sau trebuie sa intocmesc decizie ... (vezi toată discuția)