Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. Am cumparat o masina de la o persoana plecata de cativa ani in Germania. Domnul respectiv a scos si nr rosii, iar acum, cand eu vreau sa o inmatriculez, nu pot obtine de la dansul certificatul fiscal necesar inmatricularii. Domnul are cateva amenzi de circulatie luate si neplatite si spune ca nu are bani sa le plateasca momentan. Pot sa imi imatriculez masina altcumva, fara acest certificat fiscal al domnului respectiv? Sau exista vreo metoda prin care sa il pot obliga sa imi elibereze acest certificat?
Aveti nevoie de certificatul fiscal. Solicitati la impozite si taxe eliberarea certificatului in care sa fie mentionate datoriile asa cum se regasesc ele la pozitia debitorului. Din pacate notarul nu va face actele de vanzare/cumparare daca in certificat sunt mentionate restante de plata.
Lipsa acte
alexutzcl
buna ziua.am si io o problema am cumparat acum o luna o masina din austria si am fost la o firma de asigurari si am luat numere provizori pe 8 zile si mi-sa ... (vezi toată discuția)