avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu risc maternal

Buna ziua, ce pot face in cazul in care angajatorul refuza sa semneze informarea cu privire la protectia maternitatii la locul de munca, adica demararea actelor pentru acordarea concediului de risc maternal?in perioada 09-01-12.01. am fost internata in spital cu iminenta de avort si am primit concediu medical pana in data de 19.01. azi i-am informat in scris ca sunt insarcinata, anexand la aceasta informare si adeverinta de la medicul de familie, informarea de la medicul de medicina muncii si biletul de externare din spital. daca i-am anuntat in scris de sarcina, odata cu dorinta de a lua concediu de risc maternal mai pot lua acest concediu? precizez ca am facut plangere si la itm si am anexat si acolo aceleasi acte!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:13, 15 Ianuarie 2015
Atunci asteptati raspunsul de la ITM sa vedeti cum se rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal bodo gabriella bodo gabriella Buna ziua, Ma interesez pt mine. Sunt insarcinata in 13 saptamani si medicul ginecolog mi-a recomandat concediu de risc maternal. Medicul de familie m-a ... (vezi toată discuția)
Medicul de medicina muncii poate contesta concediu de risc recomandat de medicul specialist? crisana crisana Buna ziua .Am si eu o intrebare,la care nu am primit inca raspuns nici de la medicul ginecolog,nici de familie,nici de medicina muncii. In data de 5.12.2014 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotia este insarcinata in 5 luni jumatate. din cauza ... Costi111 Costi111 Buna ziua, Sotia este insarcinata in 5 luni jumatate. Din cauza unor probleme a primit de la medicul specialist (ginecolog) scrisoare medicala cu ... (vezi toată discuția)