Buna ziua! In ultimele 12 luni salariul meu a fost supus unor popriri. As dori sa stiu ce venituri vor aparea pe adeverinta ce trebuie completata pentru aprobarea indemnizatiei de crestere copil...cu sau fara popriri? multumesc
OUG 111/2010
art. 3
(1) În sensul prezentei ordonanțe de urgență, veniturile din salarii și asimilate salariilor, din activități independente, din drepturi de proprietate intelectuală și din activități agricole, silvicultură și piscicultură prevăzute la art. 2 alin. (1) sunt cele definite la art. 67, art. 70, art. 76 alin. (1) și (2) și art. 103 din Legea nr. 227/2015, cu modificările și completările ulterioare.
(2) Pentru persoanele îndreptățite care realizează venituri din categoriile celor prevăzute la alin. (1), veniturile luate în calcul pentru stabilirea cuantumului indemnizației lunare sunt: a) veniturile rezultate după scăderea impozitului pe venit și, după caz, a contribuțiilor sociale obligatorii datorate, conform legii, corespunzător fiecărei categorii de venit;
b) veniturile rezultate după scăderea contribuțiilor sociale obligatorii datorate, după caz, conform legii, corespunzător fiecărei categorii de venit, în cazul veniturilor scutite de impozitul pe venit conform art. 60 din Legea nr. 227/2015, cu modificările și completările ulterioare.
...
Concediu medical
Roxmi
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
Cum se calculeaza pe care trebuie sa o incasez de la angajator in cazul in care am ... (vezi toată discuția)