avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura motorina din UE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura motorina din UE

Buna ziua,in urma unui decont extern am alimentat motorina din ungaria, si mi sa emis o factura.Cum se inregistreaza? trebe cu taxare inversa? este vorba de Mol
Cel mai recent răspuns: Floarea Sandru , Contabil 11:42, 16 Ianuarie 2015
Factura de motorina are cu siguranta TVA-ul din Ungaria inscris pe factura.Nu se face taxare inversa. In schimb TVA-ul poate fi recuperat din Ungaria, daca sunt mai multe operatiuni de acest fel, incat sa se justifice demersul si suma solicitata sa fie superioara plafonului necesar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura introdus pe alt furnizor Gyongyos Gyongyos Buna ziua! in anul trecut au fost introduse gresit facturile Mol Ungaria timp de 4 luni.aceste facturi se platesc la Mol Romania,si au fost inregistrate pe ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii - d300 mirelanicola.72 mirelanicola.72 va supun atentiei si va solocit ajutorul pentru urmatoarea situatie: o SC din Romania platitoare de TVA, beneficiaza de servicii efectuate de o SC din ... (vezi toată discuția)
Leasing austria - tva miraj miraj societatea mea a luat in leasing sin Austria un tir. Se primeste in fiecare luna factura de rata leasing si factura de asigurare. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)