avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna

Buna ziua! Daca in lunile Ianuarie, Februarie sunt in concediu de risc maternal, iar din luna Martie urmeaza cele 126 zile concediu maternitate( pre si post natal), am dreptul la concediu de odihna pe anul 2015? Daca da, il pot lua inainte de concediul de maternitate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 15 Ianuarie 2015
Din cele mentionate de dvs, reiese faptul ca aveti dreptul la CO aferent perioadei 01.01.2015 - data intrarii in concediu pentru cresterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa cic anais76 anais76 Buna ziua, Sunt cadru didactic, pe 31/05/2017 ma intorc la munca, cand fiica mea implineste 1 an si 10 luni. Din 13/02/2015 am intrat in concediu de risc ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna vs ccc Nickolemi Nickolemi In situatia in care un angajat se afla in concediu medical mai multe luni calendaristice, dar nu tot anul intreg, beneficiaza de concediu de odihna pentru anul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna rosflower rosflower Buna ziua! sunt insarcinata in 30 sapt.luna aceasta la sf.ar trebui sa intru in prenatal intrebarea mea este concediul de odihna pe anul acesta este din ... (vezi toată discuția)