avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie constructie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie constructie casa

Buna seara,daca se poate sa ma ajutati cu o problema cu primaria.In 2006 am construit o casa din chirpic conform autorizatiei de constructie si proiectului in care este trecut ca material de constructie chirpic sau bca.La impozitul pe casa cei de la primarie miau trecut material de constructie bca cea ce nu este adevarat si ma deranjeaza din cauza ca platesc un impozit mai mare pe casa.Am depus la primarie acum 30 de zile o cerere scrisa pentru recalcularea impozitului ,iar azi cand am fost la primarie sa cer raspuns am fost amenintat ca ma amendeaza ca am construit casa din chirpic si sustin ei ca nu aveam voie.Va rog sa-mi spuneti unde sa fac sesizari mai departe.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:40, 15 Ianuarie 2015
Aici nu este vorba de "sesizari mai departe", ci este vorba despre o eventuala actiune in contencios administrativ, adica in contra cu primaria. Insa trebuie avut in vedere ce scria in autorizatie de construire si in proiect, daca era chirpic sau bca, ce scria in PV de receptie (din ce s-a executat casa), pentru ca ... nu mai stiu normativele din 2006 insa este posibil ca dvs. sa fi avut proiectul mai de demult (de cand aveati proiectul?), iar la data autorizarii si executiei chirpicul sa fi fost interzis. Asta trebuie verificat inainte de a contesta impunerea primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare carte funciara Gigi_78 Gigi_78 Buna Dimineata ! Doresc sa stiu, daca o proprietate imobiliara, alcatuita din teren intravilan arabil si curti constructii, in acte+carte funciara existind ... (vezi toată discuția)
Posibilitate vanzare locuinta construita prin program guvernamental claudiu.lichi@gmail.com claudiu.lichi@gmail.com Buna ziua, In anul 2010, in judetul Bacau au avut loc inundatii in urma unor ploi masive si cateva sute de case / locuinte din mediul rural, in diferite ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate vinegi vinegi Buna seara! Am urmatoarea problema si tare mi-as dori sa ma indrume cineva ce pot face. In anul 2001 am cumparat un teren pentru a-mi construi o casa. Am ... (vezi toată discuția)