avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate informatii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

informatii

buna seara!am un amic pakistanez care doreste sa obtina acte in romania.In momentul de fata el sta in anglia fara acte legale.Care sunt procedurile pentru obtinerea actelor in Romania.Doresc ca sa-mi enumerati toate procedurile daca se poate.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 19:39, 15 Ianuarie 2015
Cetatenii statelor non-ue pot veni in Romania pe baza unei invitatii. Procedura obtinerii unei invitatii dureaza 60 de zile, iar invitatorul trebuie sa faca dovada ca are un spatiu de locuit, si mijloacele necesare intretinerii persoanei invitate (30 euro/zi). Invitatia o poate face o ruda de-a dvs. La Oficiul Roman de Imigrari (de unde puteti obtine mai multe informatii) va trebui sa declare care este scopul vizitei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza unui cetatean pakistanez pt romania ionelagalit ionelagalit prietenul meu e din pakistan si as vrea sa-l pot aduce aici sa ne cunoastem in realitate,as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc si daca acest lucru este posibil ... (vezi toată discuția)
Invitatie pt un cetatean marocan delphyna delphyna Buna , am intrebat la Centrul pt imigrari despre ce si cum trebuie sa fac daca vreau ca prietenul meu, cetatean marocan, sa poata veni in tara si mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere petru un refugiat politic lyteon lyteon Buna ziua. In urma cu 5 ani un cetatean pakistanez a intrat pe teritoriul Italiei.Dupa ce i-a expirat viza el a continuat sa stea in Italia si a fost ... (vezi toată discuția)