Buna ziua.
Pe rolul tribunalului exista un proces cu urmatoarele parti:
--asociatia...nu dau numele complet avind calitatea de reclamant
-- Popescu Ion prin asociatia....,tot reclamant
-- ionescu ion prin asociatia....,tot reclamant
si
Casa de Pensii, avind calitatea de pirit.
Solutia data de instanta in camera de consiliu pronuntata in sedinta publica e urmatoarea: Anulează cererea de chemare în judecată. Cu drept de cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare.
Grefiera de sedinta ne-a explicat ca asociatia sau persoanele fizice nu au depus la dosar o hirtie din care sa rezulte ca asociatia ne reprezinta. Asociatia a angajat un avocat dar nu a venit la termen.
Va rog sa ma lamariti: ce acte trebuie sa depuna o asociatia in instanta pentru a face dovada ca isi reprezinta membrii.E nevoie de o procura individuala de reprezentare ? Sau fiecare membru sa incheie contract cu avocatul? Dar un tabel cu membrii asociatiei in care fiecare sa semneze ca e de acord ca presedintele asociatiei sa-l reprezinte in proces nu ar fi indicat?
Avocatul nu avea de ce sa se prezinte pt ca dosarul nu a avut termen de judecata in sedinta publica.
Ceea ce ar fi trebuit dvs impreuna cu avocatul sa faceti era sa remediati deficientele cererii de chemare in judecata asa cum v-au fost ele puse in vedere prin adresa din partea instantei. Instanta nu anuleaza cererea mai inainte de a va fi instiintat despre omisiuni si de a va solicita sa faceti completarile cuvenite.
Membrii unei asociatii am chemat in judecata casa de pensii pentru a ne plati diferenta de bani a unor drepturi calculate gresit de ei.
Repet pe portalul apare afisat in felul urmator :--asociatia...nu dau numele complet avind calitatea de reclamant
-- Popescu Ion prin asociatia....,tot reclamant
-- ionescu ion prin asociatia....,tot reclamant
si
Casa de Pensii, avind calitatea de pirit.
Persoanele fizice care s-au adresat instantei prin asociatie ce act trebuia sa depuna la dosar pentru a face dovada ca sint membrii asociatiei si ca doresc sa fie reprezentate de presedintele asociatiei in instanta? Din ceea ce stiu eu, asociatia noastra a facut un tabel nominal pe care l-a semnat fiecare membru ,apoi presedintele asociatiei a incheiat contract cu un avocat. E corect asa? Sau nu?