avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune apartament

Buna ziua

Cum se face succesiunea unui apartament daca mostenitorul are testament doar de la un propietar care detine o parte si e mort, iar propietarul mort avea testament de la celalat propietar care detinea si el o parte, mort de asemenea inaintea ultimului propietar. Mentionez ca propietarii au fost sot si sotie. Multumesc anticipat!
Mostenitorul se va adresa unui birou notarial prezentand testamentele si actele de stare civila ale sale si ale celor doi defuncti , si va solicitat dezbaterea celor doua succesiuni in vederea obtinerii certificatului de mostenitor. Se vor audia 2 martori pentru a face dovada ca defunctii nu au mostenitori rezervatari (copii, parinti ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi succesorale mody mody Buna seara si Craciun Fericit Am si eu o nelamurire in ce priveste sccesiunea ,si am sa redau pe scurt situatia familiei mele . Mama mea si bunica-mea au ... (vezi toată discuția)
Cum si unde putem continua succesiunea unei proprietăți în termenul legal silvia159 silvia159 Bună ziua. Cumnata mea a inițiat succesiunea apartamentului în care a locuit cu fratele meu. El a decedat. Nu au avut copii. OK. Dar, fratele nostru ... (vezi toată discuția)
Testament mama33 mama33 Buna ziua! Am si eu o nelamurire; _avem testament facut cu propietarul si vreau sa stiu care mai sunt legile legate de acest testament facut prin ... (vezi toată discuția)