avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrerupere concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrerupere concediu crestere copil

Pe perioada cresterii copilului poate exista o perioada de maxim 30 de zile in care nici un parinte sa nu se afle in cresterea copilului urmand ca ulterior sa beneficieze de concediu de crestere copil celalalt parinte?
Sotia doreste sa intrerupa cresterea copilului pentru a se angaja in alta parte iar eu nu am acele minim 30 de zile cu care trebuie sa anunt angajatorul ca vreau intrarea in ccc.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:45, 16 Ianuarie 2015
1. CCC poate inceta si poate fi reluat ori de cate ori doriti cu conditia sa nu enervati angajatorul cu aceste "manevre".

2. Nu scrie nicaieri ca trebuie sa anuntati pe angajator cu 30 de zile inainte, il puteti anunta si mai repede, sa zicem cu o saptamana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa intru in concediu crestere copil, eu tatal ? leoo leoo Buna ziua! Sunt angajat la o Asociatie de 3 ani si as vrea sa intru in Concediu crestere copil de 1 an cu 85% din salariu. Mi s-a nascut copilul pe data de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil cos1979 cos1979 Sunt subofiter. Sotia mea este momentan in cresterea copilului. A luat un concurs pentru angajare si urmeaza sa fie angajata la un alt loc de munca dupa ... (vezi toată discuția)
Renuntare la concediul de maternitate valentinili valentinili Buna ziua, Doresc sa va adresez o intrebare bazata pe situatia de mai jos si sper ca puteti clarifica. Sotia mea are contract de munca cu norma partiala ... (vezi toată discuția)