avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort-audiere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort-audiere minor

Buna ziua,

Am o nelamurire...intr-un proces de divort audierea minorului se poate dispune de catre instanta din oficiu sau la cererea partilor, insa acest lucru, indiferent daca instanta dispune din oficiu nu trebuie pus in discutia partilor? Am constatat ca la primul termen, minorul deja a fost audiat...este in regula?

Va multumesc!
Chiar daca instanta a incalcat legea nu prea se poate face nimic.
Aici este chestiunea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casarea dispozitiei de obligare la cheltuieli de judecata aidu aidu Pot sa solicit casarea dispozitiei de obligare la cheltuieli de judecata, intrucat, la unicul termen de judecata am fost absent, atunci partea adversa a ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni expertiza ContSters344547 ContSters344547 Buna! obiectiunile facute de expertul parte trebuie semnate obligatoriu si de avocat? Expertii asistenti ai partilor nu au semnat pe raportul de expertiza ... (vezi toată discuția)
Cum pot obliga asociatia de proprietari sa furnizeze copii dupa acte? StefaniaEmerson StefaniaEmerson De ani de zile asociatia de proprietari refuza sa furnizeze orice copie dupa actele originale ale asociatiei. Pun la avizier doar rezumate nesemnate de ... (vezi toată discuția)