avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Crestere copil pana la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Crestere copil pana la 3 ani

concediul de crestere copil pana la 3 ani trebuie sa fie neaparat in continuarea concediului de crestere copil pana la 2 ani sau poate fi cerut si apoi (sa spunem de la 2 ani si 2 luni)?
Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:42, 16 Ianuarie 2015
1. CCC pana la varsta de 3 ani poate fi solicita oricand (inainte de a implini copilu 3 ani) daca aveti certificat de handicap pentru copil.

2. Daca copilul a implinit varsta de 2 ani inainte de a i se elibera certificat de handicap reluati activitatea si dupa ce intrati in posesia certificatului de handicap solicitati din nou CCC pana la varsta de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si concediu crestere copil cu handicap cristisy cristisy Buna seara Am si eu o problema si o nelamurire in acelasi timp. Am nascut un baietel si am optat pentru ccc pana la 1 an. Acum baietel are 10 luni si a fost ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului lavanda lavanda Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema destul de serioasa, si anume. Pana in data de 10 aprilie 2014 ma gasesc in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de ccc si de stimulentul de insertie? chirea chirea buna seara din nou , am si eu nevoie de cateva informatii.. sunt in luna a 8 de sarcina si incepand cu data de luni 27,01,2014 , voi intra in 5 zile de ... (vezi toată discuția)