avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recupeare datorie din 2007
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recupeare datorie din 2007

In 2007 aveam un abonamet la Cosmote. Nu am putut sa platesc ultimele 2 facturi. Am primit atunci o scrisoare ca daca nu platesc imi vor trimite dosarul la o firma de recuperatori. Dupa aceea abonamentul a fost intrerupt. Nu am fost deloc contactata de acea firma.
Anul trecut, am sunat la Cosmote si mi s-a spus ca chiar asa dosarul a fost predat acelei firme.

Nu am fost pana acum cautata de ei.

Cum pot sa aflu daca s-a initiat vreo actiune juridica impotriva mea?
Si daca s-a initiat e posibil sa fie inca in derulare tinand cont ca dosarul meu a fost preluat din 2007 de catre firma de recuperare?
Va multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 17:34, 16 Ianuarie 2015
Cel mai probabil datoria s-a prescris si nu au cum sa va mai ia acei bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presiuni firma recuperari creante pentru un abonament telefon yo85 yo85 Buna ziua. In 2009 am facut 2 abonamente la Cosmote. Cu 3 luni inainte sa imi expide perioada contractuala nu am mai platit acele abonamente( au fost facute pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu stingerea unui debit restant lore23 lore23 Buna...!am mai postat legat de acest subiect,dar raspunsul nu m-a ajutat.Am sa va spun ce s-a mai intamplat si va rog sa ma indrumati.Acum aprox 3 ani mi-am ... (vezi toată discuția)
Problema abonament cosmote catalynp catalynp Buna ziua, Am avut un abonament la cosmote din 2009,valabil 2 ani. Am facut cerere de renuntare la abonament in august 2014 si mi s-a acceptat. Zilele ... (vezi toată discuția)