avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit arenda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit arenda

Lucrez ca persoana fizica o suprafata mica de pamant [circa 50 ha]in arenda si am declarat conform legii la inceputul anului suprafata lucrata si am fost impozitat dupa norma de venit.Am platit la termen totul.Se mai plateste impozit pe arenda data oamenilor?Citind codul fiscal art 71-74 am inteles ca persoanele care se impoziteaza dupa norma de venit nu mai da alt impozit .,Este corect?
Multumesc pentru amabilitate.
Cel mai recent răspuns: androceul1948 , utilizator 09:37, 19 Ianuarie 2015
Multumesc mult!
Cu respect,
Buna ziua,
Ca persoana fizica fara cod fiscal cum pot depune declaratiile 112 si 100 care cer identificare cu codul fiscal?Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea contractului de arenda Mihaita123 Mihaita123 In Codul fiscal scrie ca arendasul trebuie sa plateasca impozitul pe venit si cass, in numele arendatorului. Atunci care este contribuabilul, arendasul sau ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul agricol neatitu neatitu Sunt proprietarul unui teren agricol,in suprafata de un hectar.Arendat unei societati din localitate.Arendasul,retine la sursa,un impozit de 16%+5,5%(CASS),din ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pe venit din teren agricol arendat ancarapan ancarapan In ianuarie a.c. am arendat unei persoane fizice din comuna unde este terenul agricol pe baza unui contract de arenda inregistrat la primarie,plata arendei ... (vezi toată discuția)