avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de propietari, cerere operata gresit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de propietari, cerere operata gresit

Buna seara.Am o mica problema. Am facut cerere la presedintele asociatiei pentru a trece inca o persoana la intretinere.Zis si facut.cererea ia fost inmanata personal si presedintele a trecut 2 persoane in plus,in loc de 1.Am mai facut o cerere,spunandu-mi ca s-a ratacit pe undeva si a uitat,punandu-ma sa fac alta.Am facut alta cu nr.corect de persoane ca si prima si iar a trecut 2 persoane in plus la intertinere. Cererea ia fost inmanata din nou personal plus mesaj pe telefonul mobil. Ce trebui sa fac eu?
Cui ma adresez daca constat ca sunt luat in deradere si nu odata si a doua oara? Nu-mi convine sa platesc o persoana in plus la intretinere cand nu este asa,plus ca este si iarna si factura este cu mult mai mare.Va multumesc si astept raspunsuri.X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 22:28, 16 Ianuarie 2015
nu se intelege! dvs ati cerut sa fie trecuta inca o persoana si au fost trecute 2?
sunteti sigur ca cererea conceputa de dvs a fost clara?
va puteti adresa din nou cu o cerere, pentru a scoate o persoana de la intretinere
trebuie sa precizati cate persoane sa fie considerate la intretinere...
Cererea a fost foarte clara.Si dupa prima cerere cand mi-a trecut 2 persoane a recunoscut ca a gresit si a promis ca remediaza situatia ,punandu-ma sa fac din nou o cerere.Am facut-o si pe a doua si i-am inmanato personal cu nr.corect de persoane,si presedintele nu mi-a luat in considerare,dovada ca la afisare a trecut iar doua persoane in plus in loc de 1.E vorba aici de bataie de joc la adresa mea si un atac la buzunarul meu.Cui ma adresez daca nu gasesc intelegere? multumesc anticipat.
Faceti o cerere in doua exemplare, una ramane la asociatie si pe una cereti numar de inregistrare sau semnatura de primire, in aceasta noua cerere rugati ca urmatoarele doua luni sa fiti trecut doar o persoana, urmand ca in a treia luna sa reveniti la doua persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere catre presedintele asociatiei. fara raspuns. AndreiD1992 AndreiD1992 Buna ziua, As vrea sa stiu ce pot face in situatia in care nu am primit raspuns de la nimeni in legatura cu o cerere facuta acum 2 saptamani catre ... (vezi toată discuția)
Persoane la intretinete Lenzner Lenzner Locuim cu sotia si fiul nostru de 2luni intrun apartament de 3 camere pe parter. Acum 2 ani sotia a facut PFA(coafora) si am facut dintro camera salon. Cand am ... (vezi toată discuția)
Intretinere incarcata lilianaG lilianaG suntem 2 pers intr-un apartament cu 3 camere ~ am *gazduit* un prieten timp de 5 zile in iunie si adm. mi l-a trecut ptr iunie si iulie la cheltuielile comune ... (vezi toată discuția)