avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1946 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Persoane la intretinete
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Persoane la intretinete

Locuim cu sotia si fiul nostru de 2luni intrun apartament de 3 camere pe parter. Acum 2 ani sotia a facut PFA(coafora) si am facut dintro camera salon. Cand am facut ne a cerut sefa de scara sa introduca la intretinere 4 persoana(întrucât locuim numai 2) pentru ca este salon si vin multi vizitatori. Ne am lamurit si am decis ca ramanem la 3 peroane(1 peroana in plus). Acuma sotia si a nascut copilul, lucrează foarte putin(3-4clienti pe saptamana) iar eu am cerut fiind nu lucreaza sotia acasa, nu vin clienti zilnic. Sa fie trecut 2 persoana la intertinere. Avem contor apa separat, pe parter am pus lumina cu senzor de miscare. Avem centrala termica proprie si contor gaz proprie. Intrebarea mea este. Este vreo lege pentru pfa care lucreaza acasa trbuie pus in plus la intretinere? Sau asta este semcheria presedintei locatarilor?
Mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: kyrakyra_65 , utilizator 19:11, 24 Iulie 2018
Adresați cerere scrisă la asociatie ca sa va comunice temeiul legal.
Trebuie să va raspunda in scris.
Contestați si cotele de întreținere ca sa va raspunda scris.
Daca sunteti 3 persoane ( d-voastra , sotia si copilul ) , trebuie sa fiti 3 persoane la intretinere. Pt Pfa faceti cerere scrisa la asociatie sa va lamureasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoirea contractului unei firme kathy_lutas kathy_lutas La parterul blocului nostru este un coafor ,cand a fost deschis acest coafor a venit la fiecare usa si a cerut semnaturi de la toti locatarii. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Pfa din bloc, trebuie sa plateasca cheltuielile curente pe persoana si pentru cel angajat. Marica_sz Marica_sz Buna ziua Vecinul nostru de la etajul 10 fiind persoana fizica autorizata are un angajat, cu care lucreaza impreuna in apartament. Din legea ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in apartament , parter olivottom olivottom Buna ziua, am cumparat cu sotia un apartament la parterul unui bloc pentru infiintarea unui punct de lucru (coafor). Sotia are o Intreprindere Individuala cu ... (vezi toată discuția)