avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu ingrijire copil

Buna,
Momentan sunt in concediu ingrijire copil si as vrea sa reincep activitatea, insa la alt angajator; ce presupune asta (care sunt pasii ce trebuiesc urmati)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:37, 17 Ianuarie 2015
In acest caz:
- la vechiul angajator depuneti cerere de incetare a suspendarii c.i.m. si, totodata, de incetare a c.i.m. . Pe baza acestei cereri , angajator va emite decizia de incetarea a suspendarii c.i.m. si de incetare a acestuia.

- la noul angajator veti semna noul c.i.m..
Dupa semnarea noului c.i.m., daca mai aveti de stat in CCC si nu mai doriti acest lucru, puteti depune o cerere de acordare a stimulentului de insertie, la Primaria comunei, orasului, municipiului sau sectoarelor in cazul Municipiului Bucuresti, aflate in raza domiciliului sau resedintei solicitantului, impreuna cu actele doveditoare ale situatiei de fapt - copia c.i.m.- , pentru a putea beneficia de stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer indemnizatie crestere copil Aron. ELENAGABRIELA Aron. ELENAGABRIELA Am optat ptr CCC perioada de 2 ani, copilul are acum 6 luni doresc sa ma reintorc la lucru si sa între tatal in crestere copil. Întrebările sunt ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in timpul ccc IrinaIasigean IrinaIasigean Buna ziua! va solicit o opinie avizata legata de urmatoarea speta: Ma aflu in concediu de ingrijire copil pana in luna martie 2017. Doresc insa sa reincep ... (vezi toată discuția)
stimulent de insertie Manea ramona Manea ramona Buna seara , daca se poate sa mi spuneti unde trebuie sa depun actele pt stimulent... pta incepe munca cu 60zile mai devreme si ce acte imi ... (vezi toată discuția)