Din experienta dumneavoastra , cam la ce suma m-asi putea referi in cererea de despagubire pentru lipsa de folosinta a unui teren de 2112 mp , intravilan in com Brebu - Prahova . Un calcul la minimum macar daca aveti idee , va rog frumos
eu nu v-as da nimic:D adicatele lipsa dvs de folosinta ce reprezinta: contravaloare posibilitate locuinta, posibilitate cireada de vaci, posibilitate depozit firma etc etc
cam asa limbuta..)))
obiectivele dvs reprezinta disponibilitatea a ceea ce urmariti sa dovediti?
ce ati facut si ce ati propus:D
hai ca lamuresc "deplin"
lipsa de folosinta este intemeiata intotdeauna pe delictul civil
existenta delictului civil presupune mereu si cumulat o fapta ilicita/un prejudiciu si o legatura de cauzalitate intre fapta si prejudiciu
etc etc
prejudiciul trebuie sa fie cert..care-i consecinta negativa pe care ati suferit-o?
nu am putut planda pomi fructiferi : ciresi pe o suporafata de 4000 mp adica 300 de pomi care au refcolta intre 25 si 60 de kg / pom faceti o socoteala in 3 ani la 8 lei / kg
sunt 4000 daca eram lasat sa i plantez in 2002 cind am cumparat , acum era o livada mai mare dragu"" si mai in gluma mai in serios asta i adevarul . chiar nu glumesc
Pretentii arcd
ROMANFLORIN
Se poate prevala de răspundere conducatorul unei instituţii (director – ordonator tertiar de credite) de prevederile art. OUG nr. 119/1999, respectiv de ... (vezi toată discuția)