avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog ajutati-ma in a putea sa-mi fac o idee - cerere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog ajutati-ma in a putea sa-mi fac o idee - cerere de despagubire pentru lipsa de folosinta a unui teren

Din experienta dumneavoastra , cam la ce suma m-asi putea referi in cererea de despagubire pentru lipsa de folosinta a unui teren de 2112 mp , intravilan in com Brebu - Prahova . Un calcul la minimum macar daca aveti idee , va rog frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters341448 , utilizator 09:08, 19 Ianuarie 2015
urat, urat comportament

eu nu v-as da nimic:D adicatele lipsa dvs de folosinta ce reprezinta: contravaloare posibilitate locuinta, posibilitate cireada de vaci, posibilitate depozit firma etc etc

cam asa limbuta..)))

obiectivele dvs reprezinta disponibilitatea a ceea ce urmariti sa dovediti?

ce ati facut si ce ati propus:D

hai ca lamuresc "deplin"
lipsa de folosinta este intemeiata intotdeauna pe delictul civil
existenta delictului civil presupune mereu si cumulat o fapta ilicita/un prejudiciu si o legatura de cauzalitate intre fapta si prejudiciu
etc etc

prejudiciul trebuie sa fie cert..care-i consecinta negativa pe care ati suferit-o?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
ContSters337354, utilizator
nu am putut planda pomi fructiferi : ciresi pe o suporafata de 4000 mp adica 300 de pomi care au refcolta intre 25 si 60 de kg / pom faceti o socoteala in 3 ani la 8 lei / kg
mai sus erau 2000 si mp acum sunt 4000 mp si cati poti

in anii secetosi cate kile zici:D asta in conditiile in care spui ca erau pe rod...

daca erau puieti ..tre sa mergi pe pretul de pepiniera

sunt 4000 daca eram lasat sa i plantez in 2002 cind am cumparat , acum era o livada mai mare dragu"" si mai in gluma mai in serios asta i adevarul . chiar nu glumesc
eu va inteleg..
insa succesul dvs depinde de ce ati cerut in actiune

Alte discuții în legătură

Sanctiuni executare lucrare in mod gresit gica_ungureanu gica_ungureanu Se încalcă vreo lege în cazul în care ești plătit și execuți o lucrare greșită? Există sancțiuni? Nu mă refer la medici. Ei au parcă o lege a ... (vezi toată discuția)
Plata pentru nefolosire imobil voinea75 voinea75 Va expun pe scurt situatia: - fostul sot paraseste domiciliul conjugal -eu intentez actiune de divort -copilul minor ramane in intretinerea mea - se ... (vezi toată discuția)
Pretentii arcd ROMANFLORIN ROMANFLORIN Se poate prevala de răspundere conducatorul unei instituţii (director – ordonator tertiar de credite) de prevederile art. OUG nr. 119/1999, respectiv de ... (vezi toată discuția)