avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Nu mai platesc asigurarea privata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Nu mai platesc asigurarea privata

In conditiile in care am creat o asigurare privata de viata/medicala si dupa un timp nu mai doresc sa o platesc, ce urmari are acest lucru?
Cel mai recent răspuns: moof2010 , utilizator 06:56, 17 Ianuarie 2015
Probabil se va rezilia contractul și atâta tot.
Studiați contractul Dvs cu firma de asigurare privată.
Cel mai probabil, în opinia mea, veți pierde tot ce ați depus, aceasta ar putea fi consecința maximă.
Sincer nu ma intereseaza aspectul asta, pana acum nu am platit eu, a fost platita de catre altcineva, fiind parte dintr-o intelegere mai veche.

Vreau doar ca sa fiu linistit in ideea in care intelegerea va cadea nu voi avea batai de cap si nu ma v-a cauta nimeni din partea firmei de asigurari.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
moof2010, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent-uz fals de identitate? Cristi_1 Cristi_1 Buna ziua!Am o nelamurire.Am primit alaltaieri un plic si cateva foi in care era mentionat ca la cererea mea mi s-a facut asigurare pe viata pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Cesiune imprumut bancar cu... intrebari leonard gheorghe leonard gheorghe imprumut nevoi pers fara garantii; drept despagubire pt pierdere loc de munca prin disponibilizare, cu cerere care se depune la creditor. banca cesioneaza ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de asigurare tip unit-linked lehelkodok lehelkodok Buna ziua, in 2009 am semnat un contract de asigurare de viata tip unit linked pe o perioada de 13 ani. Astazi am primit o notificare prin care ma informeaza ... (vezi toată discuția)