avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Reziliere contract de asigurare tip unit-linked
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Reziliere contract de asigurare tip unit-linked

Buna ziua, in 2009 am semnat un contract de asigurare de viata tip unit linked pe o perioada de 13 ani. Astazi am primit o notificare prin care ma informeaza ca polita mea va fi predata unui nou administrator (din afara tarii) si se schimba si "custode"-ul. In cazul in care nu sunt de acord cu aceasta schimbare pot renunta la contract fara a pierde/plati penalitati? Eu am semnat contractul cu o firma si in contract nu este mentionat ca exista posibilitatea de a preda administrarea politei altei firme.

Multumesc si astept eventual solutia cea mai potrivita de a rezilia acest contract.
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 12:16, 17 Noiembrie 2015
Buna ziua,

Probabil este vorba de o polita de asigurare de viata cu acumulare.

1. Orice modificare a politei de asigurare se face potrivit conditiilor de asigurare. Va recomandat sa studiati cu atentie aceste conditii, capitolul de modificari.
2. In ceeace priveste rezilierea politei de asigurare, se aplica de asemeni articolele specifice din conditiile de asigurare. Mai bine zis dumneavoastra puteti solicita rascumpararea politei - in acest caz luati legatura cu consultantul dvs. sa va calculeze suma acumulata, pe care puteti sa o primiti. Ulterior puteti decide daca continuati polita sau o denuntati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere polita unit linked generali ionescuirinel ionescuirinel Buna ziua! Intrebarea mea este daca pot rezilia un contract de polita unit-linked astfel incat sa imi recuperez valoarea contului care este de aproximativ 4000 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de asigurare de viata bsonyaim bsonyaim In cazul in care se face rezilierea contractului de asigurare de viata,se solicita polita de asigurare in original.Este corect?Eu ce garantie am ca voi primi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract asigurare de viata monique2r0 monique2r0 Buna ziua, Am si eu o intrebare.Mi-am incheiat la 21.10.2009 o asigurare de viata(am semnat un precontract-cerere de asigurare+anexe la cererea ... (vezi toată discuția)