avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Telekom fara taxe de reziliere.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Telekom fara taxe de reziliere.

Mai am din contract 1 an si 6 luni.Contractul este pentru televiziune.Este o prelungire telefonica fara nici un fel de promotie,deci nu au am beneficiat de nici un fel de promotii de la ei.Contract fizic pe noua prelungire nu am.Se poate rezilia fara nici un cost?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:22, 17 Ianuarie 2015
Trebuie citit contractul, asa pe ne-ve este greu de spus ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract nko80 nko80 buna ziua;in urma abuzurilor repetate a celor de la [editat de admin] am decis sa reziliez contractul cu ei.mentionez ca acesta expira in 2012.la incheierea ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament telefonie mobila MARCEL2010 MARCEL2010 Buna ziua as dori si eu sa ma ajute cineva cu un raspuns,,cum pot sa scap de un abonament incheiat abuziv la V. Va explic cum sa intamplat. acum o luna imi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet gabrielq gabrielq Buna ziua, In octombrie 2007 am incheiat un contract de internet cu [editat] pentru o perioada de 2 ani. Acum cateva zile am mers la magazinul lor pentru a ... (vezi toată discuția)