avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii Casa de Sanatate prescrise
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii Casa de Sanatate prescrise

Buna ziua. Am o datorie de 7800 lei la CASS . Cea mai mare suma este din 2007,este normal sa platesc de atunci .Am 3300 lei de plata si 4500 PENALITATI Am auzit ca se iau pe ultimi 5 ani . Cum pot ataca in instanta aceasta suma? va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
nitumarian2005, utilizator
Cel mai recent răspuns: nitumarian2005 , utilizator 11:19, 18 Ianuarie 2015
Daca s-a inceput executarea silita impotriva dvs formulati in termen de15 zile contestatie la executare in care invocati prescriptia (cu conditia sa nu fi facut vreo plata partiala in acesti 5 ani).

Anul 2007 s-a prescris in 2013.

Daca nu s-a inceput executarea silita, atunci o solicitare scrisa catre casa de sanatate in sensul radierii acestor datorii.
multumesc ptr raspuns . in ultimi 5 ani sau facut doua plati ,regularizari facute de fisc . nu s-a inceput executarea silita dar eu trebuie sa fiu pe zero pina in februarie ,ptr a putea viza licenta de taxi.am inteles ca se pot sterge dobanzile printr-o cerere la ei . stie cineva ceva despre asta?? multumesc
Ultima modificare: Duminică, 18 Ianuarie 2015
nitumarian2005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass venituri din 2007 si 2008 burebista7 burebista7 Later edit: Ma refeream la CASS In urma cu 5 ani, in 2007 si 2008 m-am inscris la pensii private, ca sa inscriu oameni la randul meu pt pensiile private. ... (vezi toată discuția)
Restanta la cardul de credit andreia23 andreia23 In anul 2005 am facut un contract pt un card de credit cu o anumita banca cu val de 1000 ron.Am platit cateva rate pana in 2006,pe urma nu am mai reusit.Luna ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere datorie catre stat enescu_ella enescu_ella Buna ziua, as dori sa va intreb daca exista un termen in care se prescrie plata unei datorii la stat (mai exact, daca o pfa are o datorie la stat de 1.500.000 ... (vezi toată discuția)