avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce imi trebuie pentru a ma angaja ca asistenta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce imi trebuie pentru a ma angaja ca asistenta medicala in anglia

am diploma de asisten medical generalist,recunoscuta in uk ,si nu stiu de ce acte mai am nevoie.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 21:19, 17 Ianuarie 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare angajarii ca amg Popescu Sofia Popescu Sofia ce acte sunt necesare angajarii ca asistent medical la un cabinet individual daca nu am mai lucrat in domeniu si daca este valabila copia dupa cazier dat find ... (vezi toată discuția)
Cabinet unde sa practic chiropodologia Bineata Bineata Buna ziua ,vreau sa mi deschid un cabinet unde sa practic chiropodologia( unghii incarnate,curățare tălpii și micoze)fără sânge.Eu fiind asistent ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am si eu o intrebare cu diploma de asistent medical ... Ali Selda Ali Selda Buna ziua!Am si eu o intrebare cu diploma de Asistent Medical Generalist(postliceala),se poate deschide un laborato de analize? (vezi toată discuția)